BESTÄLL NYTT KONTO PÅ
TILL MINA BARNBARN>>

Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP TILL MINA BARNBARN I PRESENTASK>>
Ge bort Till Mina Barnbarn i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ TILL MINA BARNBARN>>


Alla kan skriva boken om sitt liv!
Läs här nedan om vad andra som använder tillminabarnbarn tycker:

"I present fick jag ett medlemsskap av mina barnbarn. Gåvan gjorde att jag "blev tvungen" att komma igång. Jag hade under senare tid funderat på att skriva och nu fick jag redskapet. Boken om mitt liv blev en opretentiös men spännande "livsresa" som jag varmt rekommenderar till mor- och farföräldrar. Jag vill också tacka tillminabarnbarn för den hjälp jag fick när jag behövde den!"
Anne-Marie i Saltsjö-Boo

"Jag har några handskrivna minnesböcker i bokhyllan men de kan vara lite svåra för någon annan att läsa och få sammanhang i. Och i albumen finns inga anteckningar om vad och vem som är på bilderna. Nu får jag tillfälle att sortera allt och lägga in på tillminabarnbarn så att det blir tillgängligt och läsbart för mina barn och barnbarn! "
Bitte i Malmö

"Jag fick "Till Mina Barnbarn" i julklapp julen 2011 och nu i augusti har jag inte bara skrivit 84 sidor, jag har haft väldigt roligt på vägen. När jag började skriva om min skolgång kom många minnen tillbaka och jag kom ihåg vänner från förr som jag kontaktade och har nu på nytt kontakt med flera vänner från min ungdom. Boken blev klar i augusti och jag är mycket stolt över att jag har lyckats skriva så mycket om mitt liv som ter sig väldigt bra i bokform om jag får säga så själv."
Inga-Britt i Falköping

"Jag tycker att hemsidan är enkel att arbeta med och jag har nu kommit upp i 23 sidor och ser fram emot att jobba vidare med minst 20 sidor till. Tror inte att jag kommer upp i några 100 sidor som finns att välja bland men strax över 40 borde det bli i alla fall. Kul att skriva ner om sina minnen om släkten medan man kan komma ihåg allt."
Kajsa i Norrköping

Skriv ditt liv enkelt

Tipsrundor och tipspromenader till festen vilka teman är populäras? Läs topplistan för tipspromenader och över 20 tipspromenader hittar du här.
© www.tillminabarnbarn.se
| Mirago Media AB
Bläddra i en tillminabarnbarn-bok!
Här kan du på skärmen bläddra i en tillminabarnbarn-bok. Bläddra genom att klicka eller dra i hörnen. Boken är ett exempel med ett urval av sidor. Varje användare väljer bland över 120 sidor som de tycker passar för den egna boken. Boken skapar man med det internetbaserade verktyget tillminabarnbarn.se - enkelt och med massvis med inspiration på vägen, slutresultatet blir en riktig bok, utskriven och inbunden.
Beställ Tillminabarnbarns presentbox här>> | Beställ eget konto här>> Skriv ditt liv seminarium

 

 

 

Powered by Olark