BESTÄLL NYTT KONTO PÅ
TILL MINA BARNBARN>>

Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP TILL MINA BARNBARN I PRESENTASK>>
Ge bort Till Mina Barnbarn i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ TILL MINA BARNBARN>>

Om Tillminabarnbarn.se:
Se en demofilm som på några minuter visar hur Tillminabarnbarn ser ut och fungerar här>>

Presenttips til den som väntar eller just fått bebis!
Bebisboken.se
Finaste minnesboken om bebisens första år!
© www.tillminabarnbarn.se
| Mirago Media AB
Välkommen till Tillminabarnbarn!

Här hittar du pressreleaser och högupplösta bilder. Vill du ha mer information om tillminabarnbarn.se eller en kod för att kunna skapa ett konto och kika närmare på produkten, hör gärna av dig till oss.


Med tillminabarnbarn.se kan alla skriva boken om sitt liv! Ett kul projekt, en tidsresa i det egna livet och en fin bok i text och bild för barn och barnbarn att bevara!

Gamla foton i en låda eller kanske en gammal släktklenod kan inte själva berätta sina historier. Utan berättelsen som hör till förlorar de så smånigom sin mening för kommande generationer. Med tillminabarnbarn.se kan man på ett enkelt, roligt och opretentiöst sätt skriva boken om sitt liv! På tillminabarnbarn.se finns mallar som man fyller i - vi har gjort designen och ställer de rätta frågorna som ger massvis med inspiration - författaren gör boken till sin med texter och bilder. Tillminabarnbarn.se innehåller över 120 sidor i 16 kapitel att välja bland, om allt från familj och släkt, barndomsår, studier, jobb, bostäder och resor till värderingar, favoritböcker och hur man kommer ihåg stora världshändelser och mycket, mycket mer. Författaren väljer själv vilka och hur många sidor han eller hon vill ha med i just sin bok. När boken är klar skriver man själv ut den med en enkel knapptryckning i fint bokformat eller använder sig av vår förmånliga utskrifts- och inbindningstjänst.
Mer information:
Tillminabarnbarn.se
Mirago Media AB
Kärleksgatan 2a
211 45 Malmö
040-35 48 35

Kontakt:
Pia Arvidsson
pia@miragomedia.com
070-672 98 08
Pressreleaser:
Vad ger man i julklapp till den som har "allt" och önskar sig "inget"?
Den äldre generationen är ofta svår att hitta presenter till, och särskilt när man vill ge något personligt fullt av omtanke. Läs pressreleasen om julens bästa klapp: Med tillminabarnbarn.se kan alla skriva boken om ditt liv!
Till pressreleasen>>
Högupplösta bilder
Bok och box (psd) 4 MB>>
För fler högupplösta bilder kontakta Pia Arvidsson, pia@miragomedia.com