Powered by Olark

Presenttips och presentförslag
Man behöver ständigt nya presenttips ideer och presentförslag. Vi har gjort en lista på lämpliga presenter för olika tillfällen och personligheter
Presenttips vid bröllop
Uppskattade presenter vid bröllop kan vara allt från resecheckar till saker för hemmet som brudparet har önskat sig. Går man på deras önskelista är ju risken för dubletter stor och kanske är det inte så kreativt men nästan alltid mycket uppskattat.
Vårt presenttips när du ska gå på bröllop är bröllopsboken. Läs mer här www.brollopsboken.se/present.htm
Presenttips vid avtackning när någon går i pension.

Det finns skatteregler som styr upp hur mycket ett företag kan ge i minnesgåva julgåva vid avtackning och pension.
Julgåvor och presenter är skattefria om värdet inte överstiger 450 kr inklusive moms.
Jubileumsgåva när företaget firar ett jubileum tex 25 år, 50 år eller 75 år. Då är gränsbeloppet 1350 kr.
Minnesgåva kan företaget ge när en anställd uppnår en viss ålder tex 50 år och personen varit anställd i 25 år eller mer.
Vidare kan man ge en minnesgåva när en anställning upphör. En minnesgåva är skattefri upp till 10 000 kr.

Populära minnesgåvor vid avtackning är klocker, presentkort på resor, smycken, tavlor eller något i kristall.. En del företag låter den anställde som slutar välja sin egen
gåva ur ett specificerat urval gåvor.

Om personen som ska tackas av blir pensionär så har vi ett presenttips som ligger oss varmt om hjärtat. Nämligen en presentask från Till Mina Barnbarn där man
får inspiration och skrivhjälp att skriva en bok om sitt liv och sina upplevelser från 1900 talet. Läs mer om vad man får i presentasken och varför den är en helt perfekt avtackningspresent till en blivande pensionär. Läs mer om avtackningsgåva och avtackning här.

Presenttips nyfödd och presentförslag till nyblivna föräldrar

Vad ger man mer än lyckönskningar när ett bebis blivit född? Kanske en sparkdräkt, några klassiska barnböcker och sagor eller en speldosa eller ett babygym. Ett annat bra tips är att ge bort Bebisbokens presentask så att de nyblivna föräldrarna kan göra en bok om sin nyfödda bebis första år. Man gör den på webben genom enkla mallar och beställer boken inbunden när man är klar.
Läs mer om presenttipset till nyfödd här hos bebisbokens presentsida.Guldkant.com har en helt ny upplevelse som är en väldigt bra present till en 60 plusare som redan har allt och inget behöver. Guldkant arrangerar ett Skriv ditt liv seminarium där du enkelt kan komma vidare och verkligen skriva en bok om sitt liv. Köp ett presentkort hos guldkant och hjälp någon att ta de första stegen att skriva en bok om sitt liv. Presentkort Guldkant.

 

 

Julklappsjakten
PERFEKT TILL KLASSENS JULFEST!
En riktigt bra julfestlek till den större barngruppen i ålder från ca 7-11 år. Julklappsjakten har 14 frågor och gåtor som man sätter upp utomhus eller inomhus. Alla frågor handlar så klart på ett eller annat sätt om julen! Superenkelt att fixa och genomföra, oavsett antalet barn! 149 kr.
Mer info>>
aktivitet julfest
Barnens julsångsquiz
MYSIGT MED BARNEN!
Barnens julsångsquiz sprider härlig julstämning! Barnen ska sjunga med i julsångerna och sedan svara på roliga, juliga följdfrågor på ett stort, fint svarsblad. Passar barn i åldern 3-8 år. Perfekt på julpysslet med kompisarna eller tillsammans med familjen i väntan på tomten. 129 kr.
Mer info >>
Jullåtsquiz för ungdomar
FÖR UNGDOMAR!
Ett jullåtsquiz särskilt för ungdomar i åldern ca 11-15 år. 13 jullåtar och juliga följdfrågor skapar massvis med julstämning! I det här quizet hör vi inte Elvis och Triad, utan de klassiska julsångerna och de nyare jullåtarna och svårighetsnivån på frågorna är anpassade till ungdomarna. 149 kr.
Mer info >>
Skriv ditt liv enkelt blir fin inbunden bok Present mormor Present till farmor Present till farfar Present till morfar

Julkalender med pyssel och personlig saga
GÖR EN EGEN JULKALENDER!
Med vår julkalender gör du enkelt en egen pyssel- och sagojulkalender till ditt barn! För varje dag fram till julafton får du julpysselblad och åtta kapitel i en spännande julsaga där ditt barn är huvudperson. Gör ett fint kuvert till barnen och fyll det med en ny överraskning varje morgon! 149 kr.
Mer info >>
Tomtarnas julmysterium
JULKUL FÖR BARNEN!
Ett riktigt kul och klurigt julmysterium! Tomtenissarna har tappat bort sina luvor som gör dem osynliga - får de inte hjälp att hitta luvorna kan de inte dela ut de där extra klapparna i julstrumporna! Du får allt du behöver för att ordna en superrolig skattjakt på inte mycket mer än 5 minuter! 169 kr.
För 4-6 år>> | För 7-10 år>>
För 4-6 år
För 7-10 år
Ismysteriet
NYHET!
Ett härligt äventyr tillsammans med isprinsessan Arabella, pingvinen Puck och älgen Ola! Barnen måste hjälpa isprinsessan att rädda den årliga snöfesten! Skattjakten kan utföras inne eller ute, hemma eller borta, för många barn eller få - enkelt för dig, jättekul för barnen! Finns i två olika svårighetsnivåer. 169 kr.
För 4-6 år>> | Från ca 7 år>>
För 4-6 år
För 7-10 år