Tillbaka>>
BESTÄLL NYTT KONTO PÅ TILL MINA BARNBARN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP TILL MINA BARNBARN I PRESENTASK>>
Ge bort Till Mina Barnbarn i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ TILL MINA BARNBARN>>

Om Tillminabarnbarn.se:
Se en demofilm som på några minuter visar hur Tillminabarnbarn ser ut och fungerar här>>


Vanliga frågor
Om Tillminabarnbarn
Sagt om Tillminabarnbarn

Inspiration: Du och världen - kommer du ihåg det här?

Ditt 20-tal
Ditt 30-tal
Ditt 40-tal
Ditt 50-tal
Ditt 60-tal
Ditt 70-tal
Ditt 80-tal
Ditt 90-tal
Ditt 00-tal
Sommarnostalgi!
Denna underbara årstid framkallar onekligen barndomens minnen hos många, för visst var väl somrarna alltid soliga, varma, och fulla av upptåg och lek när man var barn?
Läs lite sommarnostalgi från 50-, 60-, 70- och 80-talet här>>
Hur många länder har du besökt?
Räkna här>>

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Mittar.se
Gör en egen årsbok!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Presenttips til den som väntar eller just fått bebis!
Bebisboken.se
Finaste minnesboken om bebisens första år!
Min babybok
Bebisboken på norska
Din babybog
Bebisboken på danska
Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska
Länktips
© www.tillminabarnbarn.se
| Mirago Media AB

Present till pensionär/Pensionsgåva

Att hitta present till pensionär kan ibland vara svårt. Man kanske tänker på att pensionären har redan allt eftersom denne har uppnått en viss ålder där man har fått det man behövt och behöver inget annat. Men det behöver inte alltid vara så att man behöver något. En pensionsgåva kan vara något som ger en glädje eller motivation, det är egentligen också ”saker” man behöver, även om de inte är så påtagliga. En upplevelse som pensionsgåva kan uppskattas mycket mer än vad man tror. Äldre människor brukar också uppskatta att man finns där för dem, att man umgås, att man ger lite av sin tid för dem, istället för att få något av materiellt slag.  De ska inte behöva känna att de inte är värda någons tid. En present till pensionär ska glädja, ge inspiration och visa kärlek.

Present till pensionär – vad kan det vara?

Vad vore roligast som projekt om inte att skriva boken om sitt liv! Man ger helt enkelt sin mamma, pappa, morfar, mormor, farfar, farmor eller någon annan bekant i pensionärsåldern, redskapet för att skapa en helt egen bok om sitt liv. Det kan kännas svårt att formulera orden eller gå tillbaka och minnas allting man har upplevt, eller till och med överväldigande. Men projektet är inte ogenomförbart. Sajten Tillminabarnbarn.se erbjuder en present till pensionär som är enkel att använda. Där kan man med hjälp av mallar och frågor skriva sin egen bok. Där kan man också ladda upp bilder man har och föreviga dem! Resultatet blir en komplett och övergripande bok som pensionären kan behålla som en pensionsgåva till sig själv eller ge som gåva till någon i familjen.

Värdefull present till pensionär

Tillminabarnbarn.se är en pensionsgåva med många fördelar. Det är ett roligt och underhållande projekt för pensionären, resultatet blir en värdefull samling av minnen och historier som förs vidare i generationer. Barn, barnbarn och barnbarns barn kan få ta del av det och lära känna sina rötter. För pensionären innebär det även en känsla av belåtenhet, att man har klarat av ett glädjande mål. Dessutom är det en chans för familj och vänner att visa att den specifika pensionärens historia är intressant och på så vis få pensionären att känna att den verkligen betyder något för många. Ge bort Tillminabarnbarn.se som present till en pensionär i din omgivning, vid något firande eller för att du helt enkelt vill visa din uppskattning, för det kan man ju göra när som helst, inte bara vid högtider och andra firanden. Produkten ger dig 120 sidor och 16 kapitel att välja mellan, allt från familj, värderingar, minnesvärda händelser och resor, till favoritfilmer, favoritböcker, släktens recept och hur man minns händelser i världen under åren. Verktyget ger ramarna, idéerna och formatet - användaren gör boken till sin med texter och bilder. Att ge Tillminabarnbarn.se som present till pensionär är som att ge bort en pensionsgåva full av omtanke och intresse och ett roligt projekt istället för ytterligare ett materiellt föremål.
present till pensionär
pensionsgåva
present till pensionär


Bästa 60 års presenten
Beställ Till Mina barn barns exklusiva presentask med konto och med eller utan ett exemplar av den färdiga boken utskriven och inbunden - Läs mer här>>

60-års present? | 65-års present? | Presenttips för en pensionär | Skriv dina memoarer | Pensionsgåva
Powered by Olark