BESTÄLL NYTT KONTO PÅ TILL MINA BARNBARN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP TILL MINA BARNBARN I PRESENTASK>>
Ge bort Till Mina Barnbarn i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ TILL MINA BARNBARN>>

Om Tillminabarnbarn.se:
Se en demofilm som på några minuter visar hur Tillminabarnbarn ser ut och fungerar här>>


Vanliga frågor
Om Tillminabarnbarn
Sagt om Tillminabarnbarn

Inspiration: Du och världen - kommer du ihåg det här?

Ditt 20-tal
Ditt 30-tal
Ditt 40-tal
Ditt 50-tal
Ditt 60-tal
Ditt 70-tal
Ditt 80-tal
Ditt 90-tal
Ditt 00-tal
Sommarnostalgi!
Denna underbara årstid framkallar onekligen barndomens minnen hos många, för visst var väl somrarna alltid soliga, varma, och fulla av upptåg och lek när man var barn?
Läs lite sommarnostalgi från 50-, 60-, 70- och 80-talet här>>
Hur många länder har du besökt?
Räkna här>>

Allt om solenergi kostnader intäkter vilka paneler man ska välja för ditt hus etc.
www.solkollen.nu


Fler tips!
Presenttips & presentförslag
Skriva memoarer
Julklappar till farfar
Julklappar till morfar
Julklappar till mormor

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Mittar.se
Gör en egen årsbok!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Presenttips till den som väntar eller just fått bebis!
Bebisboken.se
Finaste minnesboken om bebisens första år!
Min babybok
Bebisboken på norska
Din babybog
Bebisboken på danska
Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska
Länktips
© www.tillminabarnbarn.se
| Mirago Media AB

Presenttips till farmor!

Alla älskar vi vår farmor, men det är ibland omöjligt att komma på vad man ska köpa i present till farmor. Hon säger alltid att hon har allting och önskar sig aldrig något. Vad köper man då i present till farmor? Det krävs stor fantasirikedom och mycket påhittighet för att komma på en bra present till farmor. Ska det dessutom som vara något hon antingen blir glad för eller som överraskar henne eller som hon behöver så är det ännu svårare.

Ett säkert kort är att ge bort något hemmagjort i present till farmor, gärna något som barnbarnen har gjort. En teckning, dikt eller en teckning uppskattas alltid av farmor och åker säkert upp på kylskåpet direkt. Får hon då en kylskåpsmagnet också så behöver hon inte ta ner någon av de andra presenterna som redan hänger där.

Något annat som är en bra present till farmor är en fin scarf, ett nytt läppstift, en hudkräm som luktar gott eller ett smycke. Även farmor vill se fin ut och tycker att det är kul att få nya accessoarer. Tänk över vad farmor redan har i sitt smyckeskrin. Gillar hon guld eller silver mest? Stora smycken eller mer diskreta saker? Pärlor, plast eller färgglada stenar? Tänk efter och köp sedan något du tror hon kommer att gilla, men glöm inte att spara på kvittot!

Att åka på en utflykt kan vara en present farmor uppskattar. Ni behöver inte åka långt, det räcker med att åka till närmsta stad där ni kan strosa och fika eller äta lunch/middag. Ta gärna lite foton och ge sedan dem till farmor.

En ultimat present till farmor är inte en till grej som hon inte har plats för utan det är möjligheten att få skriva boken om sitt liv. Med ett konto på Tillminabarnbarn.se får farmor alla redskap hon behöver för att göra boken. Bokstrukturen, ramarna och mallarna får hon och med dem kommer också massor av kreativitet och minnen. Farmor får 121 olika sidor med olika ämnen att välja på som till exempel: ungdomsåren, skolan, min familj, värderingar och resor. Med svaren på frågorna och egna uppladdade bilder blir det en personlig bok fylld med minnen av ett händelserikt liv.

Farmor kan bjuda in upp till 20 personer som kan läsa boken på internet eller så kan hon skriva ut boken snabbt och lätt själv. Vill farmor ha boken professionellt inbunden och utskriven kan hon även få det.

Att ge bort ett konto på Tillminabarnbarn.se som present till farmor är perfekt eftersom det är ett roligt projekt för henne. När hon är klar får du ta del av hennes livshistoria; det blir en ovärderlig presen till er båda.

 

 

 

Present till farmor
present till farmor
present till farmor
Present till farmor

TIPS!

TILLMINABARNBARN.SE i presentask är också en perfekt Mors dags present. På mammas egen dag passar det bra att ge mor en present där du ber henne berätta om sitt liv!

 65 års present
Beställ TillMinaBarnbarns exklusiva presentask med konto och med eller utan ett exemplar av den färdiga boken utskriven och inbunden - Läs mer här>>60-års present? | 65-års present? | Presenttips för en pensionär | Fars dags present