BESTÄLL NYTT KONTO PÅ TILL MINA BARNBARN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP TILL MINA BARNBARN I PRESENTASK>>
Ge bort Till Mina Barnbarn i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ TILL MINA BARNBARN>>

Om Tillminabarnbarn.se:
Se en demofilm som på några minuter visar hur Tillminabarnbarn ser ut och fungerar här>>


Vanliga frågor
Om Tillminabarnbarn
Sagt om Tillminabarnbarn

Inspiration: Du och världen - kommer du ihåg det här?

Ditt 20-tal
Ditt 30-tal
Ditt 40-tal
Ditt 50-tal
Ditt 60-tal
Ditt 70-tal
Ditt 80-tal
Ditt 90-tal
Ditt 00-tal
Sommarnostalgi!
Denna underbara årstid framkallar onekligen barndomens minnen hos många, för visst var väl somrarna alltid soliga, varma, och fulla av upptåg och lek när man var barn?
Läs lite sommarnostalgi från 50-, 60-, 70- och 80-talet här>>
Hur många länder har du besökt?
Räkna här>>
Solpaneler vad kostar det?
Solkollen har svaren på all solenergifrågor.

Fler tips!
Presenttips & presentförslag
Skriva memoarer
Julklappar till farfar
Julklappar till morfar
Julklappar till mormor
Möhippa tips och idéer

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Mittar.se
Gör en egen årsbok!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Presenttips til den som väntar eller just fått bebis!
Bebisboken.se
Finaste minnesboken om bebisens första år!
Min babybok
Bebisboken på norska
Din babybog
Bebisboken på danska
Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska
Länktips
© www.tillminabarnbarn.se
| Mirago Media AB

Vad är en bra present till farfar?

Är det lika svårt vart år att komma på vad du ska köpa i present till farfar? De flesta av oss känner nog igen att farfar aldrig önskar sig något och tycker att han har allt han behöver. För att hitta på en passande present till farfar krävs det mycket fantasi och påhittighet.

Börja med att utgå från farfars intressen. Finns det något han tycker är skojigt och skulle vilja lära sig mer om? En vin-, öl- eller whiskeyprovning kan uppskattas av farfar och ni får chansen att hitta på något tillsammans. Annars kanske farfar vill gå en kurs och få chansen att lära sig ett nytt språk eller mer om matlagning. Undersök det lokala kursutbudet där farfar bor. Där kan finnas något som kan falla honom i smaken.

Allt som underlättar i vardagen passar att ge i present till farfar. Städning, matkasse eller kanske en korg med lite gott i. Köp en korg som du fyller med farfars alla mat- eller dryckesfavoriter. Det är garanterat uppskattat av farfar!

Den perfekta presenten till farfar är ingen pryl, utan det är att genom tjänsten Tillminabarnbarn.se låta farfar få skriva boken om sitt liv. Med ett konto på Tillminabarnbarn.se får han alla redskap han behöver för att väcka minnena och kreativiteten till liv. Du ger farfar ett projekt och en rolig sysselsättning, i stället för ännu en onödig pryl.

Tillminabarnbarn.se har 121 sidor med olika ämnen som till exempel familjen, lumpen, värderingar, ungdomstiden och många, många fler. Sidorna är fyllda med frågor och svaren på dessa frågor blir till en personlig självbiografi. Designen är gjord och det är lätt att ladda upp egna bilder som gör boken än mer personlig. Farfar kan även låta upp till 20 personer gå in och läsa hans bok på internet och om han vill skriver han lätt ut sin bok. Det går även att få boken professionellt utskriven och inbunden om farfar vill det.

Att ge tillminabarnbarn.se i present till farfar ger honom en rolig sysselsättning och du får chansen att lära känna farfar ännu bättre. Det är en ovärderlig present för er båda!

Present farfar
present till farfar


TIPS!
TILLMINABARNBARN.SE i presentask är också en perfekt Fars dags present. På pappas egen dag passar det bra att ge far en present där du ber honom berätta om sitt liv!


 65 års present
Beställ TillMinaBarnbarns exklusiva presentask med konto och med eller utan ett exemplar av den färdiga boken utskriven och inbunden - Läs mer här>>
60-års present? | 65-års present? | Presenttips för en pensionär | Fars dags present