Present till 60 åring

Tillbaka>>
BESTÄLL NYTT KONTO PÅ TILL MINA BARNBARN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP TILL MINA BARNBARN I PRESENTASK>>
Ge bort Till Mina Barnbarn i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ TILL MINA BARNBARN>>

Om Tillminabarnbarn.se:
Se en demofilm som på några minuter visar hur Tillminabarnbarn ser ut och fungerar här>>


Vanliga frågor
Om Tillminabarnbarn
Sagt om Tillminabarnbarn

Inspiration: Du och världen - kommer du ihåg det här?

Ditt 20-tal
Ditt 30-tal
Ditt 40-tal
Ditt 50-tal
Ditt 60-tal
Ditt 70-tal
Ditt 80-tal
Ditt 90-tal
Ditt 00-tal
Sommarnostalgi!
Denna underbara årstid framkallar onekligen barndomens minnen hos många, för visst var väl somrarna alltid soliga, varma, och fulla av upptåg och lek när man var barn?
Läs lite sommarnostalgi från 50-, 60-, 70- och 80-talet här>>
Hur många länder har du besökt?
Räkna här>>

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Mittar.se
Gör en egen årsbok!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Presenttips til den som väntar eller just fått bebis!
Bebisboken.se
Finaste minnesboken om bebisens första år!
Min babybok
Bebisboken på norska
Din babybog
Bebisboken på danska
Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska
Länktips
© www.tillminabarnbarn.se
| Mirago Media AB

Present till 60 åring

Behöver du en bra present till en 60 åring? Då har du hittat rätt! Hos tillminabarnbarn.se kan man köpa en presentask som innehåller allt man behöver för att skriva boken om sitt liv. Det är en trevlig minnesresa för 60 åringen och han eller hon kommer att hitta nya minnen bland de gamla när man väl börjar gräva. Många av våra kunder upplever en skön resa i tiden och tar sig för att kontakta gamla vänner man har tappat kontakten med. Det blir inte bara en inre resa utan det ger även ideer till vad 60 åringen gjorde förr och tyckte var roligt och underhållande.

Presenten till 60 åringen blir att ge bort en upplevelse eller ett fint minne med hjälp av tillminabarnbarn.se

TILLMINABARNBARN.SE riktar sig till senioren som vill göra boken om sitt liv. Produkten är omfattande med 120 sidor i 16 kapitel att välja bland, om allt från familj och släkt till värderingar, minnesvärda resor, favoritböcker och hur man kommer ihåg stora världshändelser. Med TILLMINABARNBARN.SE får man tillfälle att göra en tidsresa i det egna livet och dessutom skapa en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!

TILLMINABARNBARN.SE är en enkel och användarvänlig sajt med sidor indelande i kapitel och mallar med frågor som ger inspiration på varje sida. Verktyget ger ramarna, idéerna och formatet - användaren gör boken till sin med texter och bilder. Resultatet blir inte bara en fin sajt att bjuda in läsare till utan också en färdig bok - i bokformat med fin grafik - att skriva ut själv eller få utskriven och inbunden.

Som 60-års present ger man bort TILLMINABARNBARN.SE i en exklusiv, handgjord presentbox. I asken finns information om produkten och ett värdebevis som ger tillgång till ett komplett konto på TILLMINABARNBARN.SE för mottagaren att kunna skapa boken om sitt liv!

Ger man bort TILLMINABARNBARN.SE i present till 60 åringen ger man helt enkelt bort ett kul och kreativt projekt. Man ger också bort omtanke och intresse, ger man TILLMINABARNBARN.SE till mamma i 60-års present säger man "Din historia intresserar mig!" En helt unik och rolig present - ett projekt att genomföra och en minnesskatt att bevara!

Många som använder TILLMINABARNBARN.SE menar att projektet - att göra en tidsresa i det egna livet och återuppleva händelser från förr är kanske ännu roligare än slutresultatet man skapar. TILLMINABARNBARN.SE ger massvis med frågor och inspiration som gör att man får tillfälle att minnas fler och fler roliga detaljer ju mer man skriver om sin barndom, uppväxt, ungdomsår osv.

Slutresultatet blir ju också en fantastisk minnesskatt att bevara. Allt fler skaffar barn lite senare i livet och då kanske det vara ett utmärkt sätt att bevara släkthistorier och roliga annekdoter till barnbarn som kanske är för unga för att lyssna just nu.

TILLMINABARNBARN.SE är en perfekt present till en 60 åring.

 

Tänk dig själv in i situationen när du närmar dig pension och har massor att berätta om dina bravader, resor och livserfarenheter.
Inte alltid att barnbarnen orkar lyssna för de är kanske för unga, men genom att skriva ner din historia så kan de ta del av den när de är redo. Det är svårt att skriva sin egen historia utan någon hjälp, man behöver en struktur och man behöver få de frågorna som gör att historien blir bra när man svarar på dem.

Present till en 60 åring till den som går i pension. Livet förändras ganska drastiskt när man slutar jobba och ett ordentligt projekt att ta tag i och få tillfälle att på ett kul sätt summera lite av sitt liv så långt kan vara ett sätt att hantera förändringen.

Ge bort TILLMINABARNBARN.SE i 60-års present och ge bort omtanke och intresse och ett kul projekt istället för ytterligare en sak...!

present till 60 åring
presentips 60 åring
Vad är det i 60-års presenten?
Presentidéer till 60 åringar
- Fotocollage på familjen eller från arbetsplatsen vid pensionering.
- En upplevelse som passar mottagarens intressen - Fisketur, en spaupplevelse, en whiskyprovning eller en kajakpaddling.
-En kurs i matlagning.
- En egenhändigt gjord skattjakt i stan som leder till favoritrestaurangen där man håller en liten överraskningsfest.

Bästa 60 års presenten
Beställ Till Mina barn barns exklusiva presentask med konto och med eller utan ett exemplar av den färdiga boken utskriven och inbunden - Läs mer här>>

60-års present? | 65-års present? | Presenttips för en pensionär