BESTÄLL NYTT KONTO PÅ TILL MINA BARNBARN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP TILL MINA BARNBARN I PRESENTASK>>
Ge bort Till Mina Barnbarn i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ TILL MINA BARNBARN>>

Om Tillminabarnbarn.se:
Se en demofilm som på några minuter visar hur Tillminabarnbarn ser ut och fungerar här>>


Vanliga frågor
Om Tillminabarnbarn
Sagt om Tillminabarnbarn

Inspiration: Du och världen - kommer du ihåg det här?

Ditt 20-tal
Ditt 30-tal
Ditt 40-tal
Ditt 50-tal
Ditt 60-tal
Ditt 70-tal
Ditt 80-tal
Ditt 90-tal
Ditt 00-tal
Sommarnostalgi!
Denna underbara årstid framkallar onekligen barndomens minnen hos många, för visst var väl somrarna alltid soliga, varma, och fulla av upptåg och lek när man var barn?
Läs lite sommarnostalgi från 50-, 60-, 70- och 80-talet här>>
Hur många länder har du besökt?
Räkna här>>
Minska din elräkning med solenergi. Solkollen.nu

Fler tips!
Presenttips & presentförslag
Skriva memoarer
Julklappar till farfar
Julklappar till morfar
Julklappar till mormor

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Mittar.se
Gör en egen årsbok!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Presenttips till den som väntar eller just fått bebis!
Bebisboken.se
Finaste minnesboken om bebisens första år!
Min babybok
Bebisboken på norska
Din babybog
Bebisboken på danska
Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska
Länktips
© www.tillminabarnbarn.se
| Mirago Media AB

Presenttips till mormor!

Varje jul och födelsedag står du där lika handfallen. Vad är egentligen en bra present till mormor? Vad kan man ge bort som present till mormor som har allt (och lite till)? Lugn, du är inte ensam om att ha noll koll på vad som skulle vara en rolig present till mormor. Vill du då också köpa en present som inte bara gör henne glad, utan kanske även överraskad; då är det riktigt svårt!

Kanske har du några säkra kort som du använder varje år när du ska köpa present till mormor. Det är bra, men kan kännas lite fantasilöst, såklart. Ofta säger morföräldrar att de har allt redan när de blir tillfrågade om vad de önskar sig. Det är sant till viss del, men alla blir ju glada för en present som visar att någon tänker på dem och bryr sig om dem.

En bra present till mormor kan vara ett klädesplagg. Ger du kläder i present till mormor slipper hon stöka runt i klädesaffärer, vilket hon kanske tycker är skönt. Allt som underlättar i vardagen är bra presenter till exempel städning eller en matkasse.

Utgå från intressen när du letar efter en påhittig present till mormor. Är hon intresserad av matlagning, korsord eller musik? Då kan någon spännande krydda, korsordstidningar eller en CD-skiva vara en bra present.

En perfekt present till mormor är att ge henne möjligheten att skriva boken om sitt liv på ett lätt och roligt sätt. Tillminabarnbarn.se ger mormor chansen att skriva ner sin livshistoria och skapa en minnesskatt. Ger du bort Tillminabarnbarn.se i present till mormor ger du inte henne bara en bok, utan även ett roligt projekt att syssla med.

Till hjälp i processen att skapa boken om sitt liv finns massvis med mallar som väcker minnen och kreativitet till liv. Den fina designen är gjord och frågorna är ställda; svaren på frågorna blir till en personlig bok över ett innehållsrikt liv. Med ett konto på Tillminabarnbarn.se går det att välja mellan 121 sidor och 16 kapitel.

När mormor känner sig färdig med boken kan hon bjuda in upp till 20 personer som kan läsa hennes bok på internet. Mormor kan också snabbt och enkelt skriva ut sin bok som kommer ut i ett snyggt och prydligt bokformat. Det finns även möjlighet till professionell utskriftsservice och inbindning om det önskas.

Ger du bort Tillminabarnbarn.se i present till mormor får du också en present tillbaka i form av hennes livshistoria; en ovärderlig present.

Present till mormor
present till mormor
present till mormor

TIPS!

TILLMINABARNBARN.SE i presentask är också en perfekt Mors dags present. På mammas egen dag passar det bra att ge mor en present där du ber henne berätta om sitt liv!

 65 års present
Beställ TillMinaBarnbarns exklusiva presentask med konto och med eller utan ett exemplar av den färdiga boken utskriven och inbunden - Läs mer här>>

 


60-års present? | 65-års present? | Presenttips för en pensionär | Fars dags present