Powered by Olark
Mordmysterium: Mord vid Midsommar
NYHET!
Tycker du om engelska "mysdeckare"? Då ska du bjuda dina gäster på en mordgåta i samma anda! Följ med och fira Midsommar på familjen Pamps sommarnöje. Här finns spöken som visar sig i den ljusa sommarnatten, intriger, kärlek, svek och inte minst - ett mystiskt mord begås! Vem är mördaren?
Läs mer och beställ mordmysteriet>>
Poängjakt till grillfesten
NYHET!
Krydda grillfesten med en superrolig poängjakt med tema grill! Låt gästerna anta 10 kluriga och roliga utmaningar medan du sköter grillen. Kunskaper, logik, klurighet och fantasi sätts på prov - liksom smaklökarna! Du får nästan allt som behövs, enkelt att fixa - superkul för dina gäster!
Läs mer och beställ poängjakten>>
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt för att roa de yngre gästerna på en fest.
Beställ skattjakten här>>
Är du smartare än en student? En kul tipspromenad till studentfesten med 20 kluriga frågor. Låt gästerna testa sina skolkunskaper i allt från matematik och kemi till svenska, engelska, hemkunskap och filosofi. Allt färdigt att skriva ut och använda direkt, inklusive ett kul slutbetyg för "studenternas" olika kunskapsnivåer.
Läs mer och beställ tipspromenaden här>>
Fira jämt! Tipspromenad / quiz till födelsedagen
Förgyll födelsedagsfirandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet för dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! Frågorna är varierande, kul och riktigt fyndiga!
Fira 30 >> Fira 60>>
Fira 40 >> Fira 70>>
Fira 50 >>  
Musikquiz: Sommarhits
Ingenting skapar så mycket känsla som musik! Maxa sommarkänslan med detta härliga musikquiz laddat med 34 älskade och uttjatade sommarhits och fyndiga, somriga följdfrågor. Perfekt till grillfesten! Du får spellista och följdfrågor; allt färdigt att använda omedelbums.
Beställ musikquizet här>
Skattjakt: Djungelmysteriet
En riktigt rolig skattjakt för alla små äventyrare! Låt barnen ge sig ut på expedition i djungeln för att hitta Mayaindianernas glömda stad och dess mytomspunna skatt! Det blir ett riktigt äventyr fyllt av spännande utmaningar, gåtor som måste lösas och möten med djungelns vilda djur!
Djungelmysteriet 4-6 år>>
Djungelmysteriet 7-10 år>>
Här hittar du fler skattjakter på roliga teman>>
Tipspromenad tema Sommar, sommar, sommar
En tipsrunda som passar utmärkt till sommarens alla fester, från sommarbröllopet till grillfesten. En tipspromenad som smakar päronsplit och ljuder av Tomas Ledin - och ger garanterad sommarkänsla! Du får 22 färdiga frågor, bara att sätta upp och aktiviteten till festen är fixad!
Beställ och ladda ner tipspromenaden>>
Grattis mamma!
Dagen firades för första gången i Andrews metodistkyrka i Philadelphia 1907. Idén var Ann Jarvis, vars mor hade gått bort samma dag två år tidigare. Jarvis ansåg att mödrarnas insatser inte blivit tillräckligt uppmärksammade trots deras mödosamma och centrala roll i den industrialiserade nationens utveckling. År 1914 fastställde USA:s president Woodrow Wilson morsdagen som nationell helgdag, som skulle firas den andra söndagen i maj. Först att följa den fina traditionen var Storbritannien. I Sverige firades Mors Dag första gången 1919 på initiativ av Cecilia Bååth-Holmberg. I många familjer får mamma kort och presenter, samt en dags vila från alla sysslor i hemmet. I Sverige firar vi Mors Dag sista söndagen i maj.
Fira mamma...
OM NI BOR I SAMMA STAD:
- Bjud ut mamma på restaurang/fika. Pyssla om mamma och visa hur mycket hon betyder för dig. Ibland tar man det för givet och alla behöver en liten påminnelse då och då.
- Långpromenad. Inget får igång samtalen så mycket som en vårpromenad i den vackra naturen. Passa på att uppdatera varandra om allt som hänt i era liv på sistone.

- Tycker mamma om loppisar? Åk en runda tillsammans och leta efter fynd, shopping går alltid hem.

- Titta i gamla fotoalbum - en återresa tillbaka till tiden som var väcker gamla minnen till liv. Nostalgi kan man inte få för mycket av!

- Picknick - packa picknickkorgen och ta med mamma ut till något favoritställe. Se våra tips på picknick korgar nedan. Glöm inte att ta med servetter, våtservetter, tandpetare, bestick, tallrikar, glas / muggar och någonting att sitta på!

OM NI INTE BOR I SAMMA STAD:

- RING!!! - Ett samtal från ens barn betyder mycket!
- Skicka ett blommogram - kom ihåg att kontakta blombutiken i god tid, de har mycket att göra på Mors Dag.
- Skicka ett e-kort - Goodies ger dig fina kort att välja bland.
- Skriv ett brev. Inte ett mail, utan ett sånt man skickar via posten, minns du?
- Ge mamma en helårsprenumeration på hennes favorittidning - en gåva som varar länge!

- Ge bort tillminabarnbarns presentask, du kan skicka den direkt till mottagaren! Letar du efter en bra morsdags present till de äldre i släkten som redan har allting och egentligen inte önskar sig något? Då har vi en morsdags present som du kanske gillar. En presentask från tillminabarnbarn.se ger tillgång till verktyget för att göra en trevlig tidsresa i det egna livet och återuppleva gamla minnen. Med massvis med inspiration och hjälp på vägen blir det enkelt att skriva boken om sitt liv!