Tillbaka>>
BESTÄLL NYTT KONTO PÅ TILL MINA BARNBARN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP TILL MINA BARNBARN I PRESENTASK>>
Ge bort Till Mina Barnbarn i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ TILL MINA BARNBARN>>

Om Tillminabarnbarn.se:
Se en demofilm som på några minuter visar hur Tillminabarnbarn ser ut och fungerar här>>


Vanliga frågor
Om Tillminabarnbarn
Sagt om Tillminabarnbarn

Inspiration: Du och världen - kommer du ihåg det här?

Ditt 20-tal
Ditt 30-tal
Ditt 40-tal
Ditt 50-tal
Ditt 60-tal
Ditt 70-tal
Ditt 80-tal
Ditt 90-tal
Ditt 00-tal
Sommarnostalgi!
Denna underbara årstid framkallar onekligen barndomens minnen hos många, för visst var väl somrarna alltid soliga, varma, och fulla av upptåg och lek när man var barn?
Läs lite sommarnostalgi från 50-, 60-, 70- och 80-talet här>>
Hur många länder har du besökt?
Räkna här>>

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Mittar.se
Gör en egen årsbok!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Presenttips til den som väntar eller just fått bebis!
Bebisboken.se
Finaste minnesboken om bebisens första år!
Min babybok
Bebisboken på norska
Din babybog
Bebisboken på danska
Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska
Länktips
© www.tillminabarnbarn.se
| Mirago Media AB

Mer om att skriva
Till minabarnbarn vill jag ge endast det bästa. Först vill jag njuta av tiden med dem här på jorden och sedan vill jag ge dem några visa ord och kanske hjälpa dem på vägen till studier och vuxenlivet. Men inte nog med det jag vill även ge dem ett minne av vår släkts nutidshistoria, berättad av mig själv som varit med om mycket.

Jag vill beskriva 1900 talet och den otroliga utvecklingen som vi alla var med om. Hur dagens Sverige växte fram och blev ett industriland, hur hårt det var i skolan och alla trevliga saker jag har varit med om. Därför skriver jag en bok om mitt liv så att barnbarn och framtid generationen bättre kan förstå 1900 talet. Hos Tillminabarnbarn.se kan man relativt enkelt sammanfatta sitt liv. Man får tillgång till en given struktur på boken som man kan välja och vraka bland sidmallar som har frågor för att inspirera skrivandet.

Att skriva en självbiografi har länge varit med på in lista över saker jag vill ha gjort under min tid jorden. Ett par gånger har jag försökt men tappat tråden och sugen efter ett tag. Det är rätt svårt att skapa en röd tråd genom historien och när man kör fast är det lätt man lägger ned och sedan glömmer man bort projektet att skriva en självbiografi.

2011 fanns tillminabarnbarn.se som fars dag presenttips och jag gav mina barn en vink om vad jag önskade mig till fars dag i present och de fattade vinken och införskaffade en presentask från tillminabarnbarn.se

Skriv en egen bok har alltid varit min dröm och jag har börjat ett par gånger tidigare men det var först när jag fick Till Mina Barnbarn som det lossnade på riktigt. Det är enkelt att skriva och hitta infallsvinklingar på olika perioder i mitt liv. Några händelser har ju varit avgörande och förändrat livet och nu har jag ett bra sätt att förklara mitt liv för kommande generationer.

Att skriva en roman har också varit med på listan dock är längre ner på listan. Först ska jag skriva boken om mitt liv sedan får vi se om vill skriva en bok till.

För er som letar 70 års present tips kan jag varmt rekommendera en presentask från tillminabarnbarn.se. Det enklaste sättet att skriva memoarer och en bok om livet.
Man kan också leta upp böcker om att skriva som ger tips och idéer men det kan kännas lite trögt att först läsa en teoretisk bok om hur man ska göra för att sedan börja med en blank sida.

Vill du ge bort en skapa bok upplevelse går det utmärkt. Alla kan skriva boken om sitt liv hos tillminabarnbarn.se. Det är en inre upplevelse att dokumentera sitt liv och sina livsavgörande beslut och händelser som förändrade hur livet sedan till slut artade sig.


Gör dina egna böcker är en rolig och givande sysselsättning. Man kan göra en bok om sitt speciella intresseområde som man fördjupar sig i eller så skriver man helt enkelt en bok om sitt liv.

Skapa din egen bok i Word eller något annat ordbehandlingsprogram eller gör det online hos tex tillminabarnbarn.se Där finns förklarat exakt hur man gör en bok på ett enkelt vis. Alla kan skriva en bok om sitt liv hos tillminabarnbarn.se

Vill du få din bok utskriven och inbunden kontakta tillminabarnbarn.se för att få ett pris. Här finns några exempel på vad det kostar att skriva ut och binda in en bok beroende på hur många sidor som boken har.

En egen bok på nätet kan man tex göra hos www.bebisboken.se, www.tillminabarnbarn.se, bebisboken.se
Mittar.se

Göra sin egen bok är en mycket populär sysselsättning både för nyblivna föräldrar såsom för nyblivna pensionärer.

skriva
memoarer skriv nu
tips nybliven pensionär

Bästa 65 års presenten
Beställ TillMinaBarnbarns exklusiva presentask med konto och med eller utan ett exemplar av den färdiga boken utskriven och inbunden - Läs mer här>>

60-års present? | 65-års present? | Presenttips för en pensionär