BESTÄLL NYTT KONTO PÅ TILL MINA BARNBARN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP TILL MINA BARNBARN I PRESENTASK>>
Ge bort Till Mina Barnbarn i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ TILL MINA BARNBARN>>

Om Tillminabarnbarn.se:
Se en demofilm som på några minuter visar hur Tillminabarnbarn ser ut och fungerar här>>


Vanliga frågor
Om Tillminabarnbarn
Sagt om Tillminabarnbarn

Inspiration: Du och världen - kommer du ihåg det här?

Ditt 20-tal
Ditt 30-tal
Ditt 40-tal
Ditt 50-tal
Ditt 60-tal
Ditt 70-tal
Ditt 80-tal
Ditt 90-tal
Ditt 00-tal
Sommarnostalgi!
Denna underbara årstid framkallar onekligen barndomens minnen hos många, för visst var väl somrarna alltid soliga, varma, och fulla av upptåg och lek när man var barn?
Läs lite sommarnostalgi från 50-, 60-, 70- och 80-talet här>>
Hur många länder har du besökt?
Räkna här>>

Fler tips!
Skriva memoarer
Julklappar till farfar
Julklappar till morfar
Julklappar till mormor

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Mittar.se
Gör en egen årsbok!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Presenttips till den som väntar eller just har fått bebis!
Bebisboken.se
Finaste minnesboken om bebisens första år!
Min babybok
Bebisboken på norska
Din babybog
Bebisboken på danska
Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska
Länktips
Presenttips till mor- och farföräldrar:

Presentmormor
Jättebra presenttips till mormor!

Presenttillmorfar
Här finner du många tips på present till morfar!

Presenttillfarmor
Hitta inspiration till farmors present här!

Presenttillfarfar
Få tips på present till farfar!

70årspresent
Här finns bra tips på 70-års present!

© www.tillminabarnbarn.se
| Mirago Media AB

Julklappar till farfar: Hitta bästa julklappen till farfar

Den äldre generationen är ofta de som är knepigast att hitta på julklappar till, den har ju "allt" och önskar sig "inget". Kvinnor kan många gånger vara enklare att hitta på presenter till än män, särskilt i den äldre generationen. Försök tänka på vad farfar sagt att han någon gång skulle vilja göra och försök att hitta på ett projekt eller skapa en upplevelse för farfar, det är en julklapp som han garanterat inte har i byrålådan.

Snart är det dags att hitta några bra julklappar till farfar. Julklappar till morfar och farfar brukar var lite knivigare än till andra i släkten.Farfar har ju allt och önskar sig inget annat än snälla barn.Tycker väldigt mycket om farfar så det räcker inte med någon tidning eller en bok utan det får ju gärna vara något extra.

Vanliga julklappstips till farfar brukar vara trisslotter, penninglotter, korsordstidning, böcker eller någon film. Julklappstips farfar: Bästa julklappen till farfar är en presentask från tillminabarnbarn.se. Det är en julklapp som varar länge. Farfar får skrivhjälp för att skriva en bok om sitt liv och sina upplevelser från 1900 talet. Alla kan skriva boken om sitt liv med hjälp av tillminabarnbarn.se. Bokstrukturen, inspirationen och mallarna som man får tillgång till genom tillminabarnbarns presentask. Visst hade det varit roligt att läsa farfars bok redan nästa jul?

En sådan julklapp till farfar kan till exempel vara att få åka iväg och köra formel 3 för en dag eller prova att paddla kajak. Det kan också vara biljetter till en fotbolls- eller ishockeymatch, en teaterföreställning eller biobiljetter, allt beroende på vad som intresserar farfar. Men det kan lika gärna vara en mer "hemmasnickrad" upplevelse, kanske att åka ut med båten och fiska med fikakorg eller att gå på svampplockning med barnbarnen, eller kanske en riktigt god middag tillsammans med familjen, ute på krogen eller lagad hemma. Upplevelser att göra tillsammans med barn och barnbarn brukar uppskattas enormt, att ge bort lite av det som ofta är så dyrbart för oss, vår tid, kan ibland vara den bästa presenten! Andra bra julklappar till farfar i form av upplevelser kan vara en professionell fotbehandling eller massage.

En annan riktigt bra julklapp till farfar kan vara en presentask från www.tillminabarnbarn.se. På sajten www.tillminabarnbarn.se skapar men på ett kul och enkelt sätt boken om sitt liv! Där finns färdiga sidmallar med massvis med frågor att besvara som hjälper författaren vidare i projektet, med massvis med inspiration. Författaren väljer själv de sidor som känns relevanta och bestämmer omfattningen av sin bok, det finns över 120 sidor i 16 kapitel att välja bland, om allt från släkt och familj till barndom, skolgång, jobb, bostäder, vänner, resor, fritidsintressen, favoritböcker men också sidor om egenskaper, värderingar och hur man kommer ihåg stora världshändelser och mycket, mycket mer. Med en presentask från www.tillminabarnbarn,se ge rman bort ett kul projekt, en möjlighet att göra en tidsresa i det egna livet, men man ger också bort ett visat intresse. Och slutresultatet, en fin bok, kommer alla i familjen till glädje - det kanske blir farfars julklapp till barnbarnen nästa år!

En annan bra julklapp till farfar är en tidningsprenumeration på en tidning farfar gillar, kanske en korsords- eller sudokutidning för den som gillar lite pyssel.

Om man vill ge bort en mer traditionell julklapp till farfar finns det ju klassiker som ett väldoftande rakvatten, en fin penna, en ny plånbok, en snygg skjorta eller en halsduk som brukar uppskattas. Ta också fasta på farfars intressen, kanske ett nytt metspö eller ett paket riktigt bra golfbollar. För den som gillar att pyssla om sin bil, åk till bilbutiken och plocka ihop ett bilvårdsset med rengöringsmedel, svampar etc i en hink och slå in i cellofan.


julklappar till farfar
Vad ger man i present till generationen som har "allt" och önskar sig "inget"? En tidsresa i det egna livet! Ett kul projekt! Intresse i en liten ask!

Med bokverktyget tillminabarbarn.se kan alla på ett enkelt, roligt och opretentiöst sätt skriva boken om sitt liv! På tillminabarbarn.se finns mallar som man fyller i - vi har gjort designen och ställer de rätta frågorna som ger massvis med inspiration - författaren gör boken till sin med texter och bilder.
tillminabarnbarn.se har över 120 sidor i 16 kapitel att välja bland, om allt från familj och släkt, barndomsår, studier, jobb, bostäder och resor till värderingar, favoritböcker och hur man kommer ihåg stora världshändelser och mycket, mycket mer. Författaren väljer själv vilka och hur många sidor han eller hon vill ha med i just sin bok.

Som present beställer du vår exklusiva presentask med ett konto eller med ett konto + ett ex av den färdiga boken utskriven och inbunden!

Roliga aktiviteter till fester från grapevine.nu:
Julquiz 2015
NYTT OCH AKTUELLT!
Årets rykande färska julquiz är här! Quizet handlar om det mest traditionsbundna som finns - men ändå fräscht och fyndigt med frågor om julen 2015! Julquizet har 20 längre frågor som kräver 53 svar, sju frågor är musikfrågor. Du får allt som behövs frågor, fina svarsformulär, facit och spellista. Perfekt underhållning till glöggmingel, julfest och julhelg! 149 kr.
Mer info >>
SingSong musiktävling: Julspecial!
NYHET!
I julspecialen av vår egen SingSong-tävling ska det lyssnas på - och sjungas - julsånger! Inspirerade av tv-program som "Så ska det låta" och "Doobidoo" har vi gjort en musiktävling som passar för oss som inte är proffs men vill sjunga ändå! Det här är en riktigt rolig - och högljudd - festlek till julfesten på jobbet eller med vännerna! 169 kr.
Mer info>>
Julfest!
LÖS LAGUTMANINGAR!
Julfest på jobbet, glöggfest hemma, juldagskul med hela släkten? Då passar den här roliga julfestaktiviteten perfekt! Dela in gästerna i lag och låt dem lösa 10 roliga, juliga utmaningar - allt från bibelkunskap, till julpyssel, tändsticksproblem, snapsprovning, kryddoftning och jullåtsintron! 159 kr.
Mer info>>
Julmusikquiz
MER MUSIK!
Det ultimata julquizet - fullt med härlig, glöggdoftande julstämning! I quizet finns 25 musikfrågor, naturligtvis alla om våra mest populära jullåtar samt kluriga följdfrågor om allt som är juligt. En frågesport som passar utmärkt på företagets julfest, på glöggfesten och eller till familjens uppesittarkväll. 149 kr.
Mer info>>
lekar för vuxna
Julmelodikryss
JULMYS!
Vad skapar väl mer julstämning och mys än ett melodikryss med julmusik! Melodikrysset passar perfekt för att underhålla vänner, släkt och familj på glöggfesten, uppesittarkvällen eller under självaste julhelgen! Med hjälp av en spellista med 21 klassiska julsånger ska 25 vågräta och lodräta svar fyllas i. 159 kr.
Mer info >>
Mobilevent: Spionjakten
ANNORLUNDA EVENT!
Ett kul mobilbaserat event för vuxna! Perfekt till kick-offen, julfesten eller svensexan. Dela upp deltagarna i upp till 10 lag som tävlar mot varandra på tid i en spännande spionjakt där allt löses i mobilen. Storyn och frågorna är klara men du bestämmer själv vart den ska göras - låt den ta deltagarna från kontoret till restauranagen. Funkar överallt! 399 kr.
Mer info >>
jullekar
Tipspromenad: Tema jul
BRA BENSTRÄCKARE!
En tipspromenad med jultema kan vara en rolig aktivitet på julfesten, glöggfesten eller på annan sammankomst i juletider! Du får 21 fyndiga och juliga frågor i fin design - som sprider garanterad julstämning. Allt är färdigt att skrivas ut och användas direkt! 129 kr.
Mer info >>
Lagindelningslek för glöggmingel och julfest
GRATIS!
En liten lek som passar utmärkt för att dela in dina gäster i lag till glöggmingel eller julfest! Leken är en kul detalj när gästerna anländer, får dem att mingla för att hitta sina lagkamrater - och de kommer dessutom att kunna hålla rätt på sitt glas resten av kvällen!
Lagindelningsleken kan du beställa gratis! Passar utmärkt för att dela in i lag för julquiz, SingSong-tävling eller julfestaktiviteten>>
Vi är bäst på fest! Grapevine.nu har hundratals roliga festaktiviteter för barn och vuxna, för varje tillfälle!
  • Betala säkert och enkel med kort eller mot faktura
  • Omedelbar leverans av fil med e-mail
  • Aktiviteten är helt klar - du får allt du behöver och skriver själv ut
  • Kräver inga förberedelser
  • Med vår hjälp anordnar du en proffsig festaktivitet, med fyndigt innehåll, i fin design
  • Ett pris, oavsett antal deltagare
  • Sätter guldkant på varje tillfälle!
  • Topp 15 festaktiviteter till jul>>
    Powered by Olark