Bästa Fars dags presenten!

Vad ger man till pappa, svärfar, farfar och morfar på Fars dag? Den här generationen pappor har ofta "allt" och önskar sig "inget". Ge något riktigt specialett till pappa på Fars dag i år. En Fars dags present full av omtanke och intresse och dessutom ett kul projekt att ägna sig åt i höstmörkret. Låt pappa göra en tidsresa i sitt eget liv och på ett enkelt och kul sätt skriva sina memoarer!

Som Fars dags present kan du ge bort tillminabarnbarn i en exklusiv presentask. Du väljer om du vill att din Fars dags present ska vara ett tillminabarnbarn konto elelr ett konto + ett ex av pappas färdiga bok.

Vill du hellre beställa din Fars dags present på telefon eller har du frågor är du alltid välkommen att ringa oss på 040-35 48 35.

Vill du bläddra i en färdiga tillminabarnbarnbok och se hur resultatet av din Fars dags present kan bli klicka här>>

"I present fick jag ett medlemsskap av mina barnbarn. Gåvan gjorde att jag "blev tvungen" att komma igång. Jag hade under senare tid funderat på att skriva och nu fick jag redskapet. Boken om mitt liv blev en opretentiös men spännande "livsresa" som jag varmt rekommenderar till mor- och farföräldrar. Jag vill också tacka tillminabarnbarn för den hjälp jag fick när jag behövde den!"

Anne-Marie i Saltsjö-Boo

"Jag fick "Till Mina Barnbarn" i julklapp julen 2011 och nu i augusti har jag inte bara skrivit 84 sidor, jag har haft väldigt roligt på vägen. När jag började skriva om min skolgång kom många minnen tillbaka och jag kom ihåg vänner från förr som jag kontaktade och har nu på nytt kontakt med flera vänner från min ungdom. Boken blev klar i augusti och jag är mycket stolt över att jag har lyckats skriva så mycket om mitt liv som ter sig väldigt bra i bokform om jag får säga så själv."

Inga-Britt i Falköping
 
Fars dag så här firar du far på farsdag mängder med bra tips och en gratis frågesport om pappa. Fars Dag

Tips inför högtider hos Grapevine