Utskrifts- och inbindningstjänst
När du är färdig med din bok kan du skriva ut den själv på din skrivare hur många gånger du vill. Klicka bara på "skriv ut" och välj sedan vilka sidor du vill skriva ut och klicka på knappen.

Vill du få din bok utskriven och inbunden och levererad färdig kan du beställa detta nedan. Din bok skrivs ut dubbelsidigt i färg, på lite tjockare (135 g) papper och binds in med ett hårt omslag i linnestruktur. Du kan välja mellan tre olika färger.

Innan du beställer utskrift och inbindning behöver du gå in på sidan "Skriv ut boken" och skapa din bok i pdf-format. Då väljer du vilka sidor du vill ha med i boken och klickar för rutan som gör din bok tillgänglig för administratören, så att vi får tillgång till din fil.
*) Prisexempel vid 70 sidor
OBS! Det är viktigt att du tittar igenom din bok!
Vi ber dig att noga titta igenom pdf-filen och gärna skriva ut den hemma och titta igenom, innan du gör den tillgänglig för oss. Så som pdf-filen ser ut kommer din utskrivna bok att se ut, du tar själv ansvar för att filen du skickar till oss ser ut som du vill - så kontrollera gärna alla sidor så att de ser ut precis som du vill och korrekturläs din text.
Priser
Priset på din bok beror på hur många sidor du har gjort i boken. Du ser prisexempel nedan:
Antal sidor Inbunden med hårt omslag i linnestruktur
40 187:-
50 222:-
60 257:-
70 292:-
80 326:-
90 361:-
100 396:-
110 431:-
120 466:-
 
Porto tillkommer med 45 kr per bok.
 
Antal sidor
Priset på din bok varierar beroende på hur många sidor du har i boken. För att vi ska kunna beräkna ditt pris, fyll i antal sidor i boken (enklast räknar du detta i pdf-filen eller på Skriv ut boken-sidan. Om sidantalet vid utskriften avviker från det du angivit justeras priset efter verkligt antal sidor.

BESTÄLL BÖCKER:  
Fyll i antal sidor i din bok (se ovan)
Inbunden bok med hårt omslag i linnestruktur, fyll i antal böcker
Välj färg på ditt omslag rött svart blått
Jag har kontrollerat min bok och tar ansvar för att boken ser ut som jag vill. Jag har gjort min bokfil tillgänglig för administratören genom att klicka för rutan på sidan "Skriv ut boken".
Fyll i dina uppgifter:
Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postnr:
Ort:
E-mail: