BESTÄLL NYTT KONTO PÅ TILL MINA BARNBARN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP TILL MINA BARNBARN I PRESENTASK>>
Ge bort Till Mina Barnbarn i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ TILL MINA BARNBARN>>

Om Tillminabarnbarn.se:
Se en demofilm som på några minuter visar hur Tillminabarnbarn ser ut och fungerar här>>


Vanliga frågor
Om Tillminabarnbarn
Sagt om Tillminabarnbarn

Inspiration: Du och världen - kommer du ihåg det här?

Ditt 20-tal
Ditt 30-tal
Ditt 40-tal
Ditt 50-tal
Ditt 60-tal
Ditt 70-tal
Ditt 80-tal
Ditt 90-tal
Ditt 00-tal
Sommarnostalgi!
Denna underbara årstid framkallar onekligen barndomens minnen hos många, för visst var väl somrarna alltid soliga, varma, och fulla av upptåg och lek när man var barn?
Läs lite sommarnostalgi från 50-, 60-, 70- och 80-talet här>>
Hur ordnar man det roligast barnkalaset för barnbarnen? Läs om roligaste barnkalaset.

Fler tips!
Presenttips & presentförslag
Skriva memoarer
Julklappar till farfar
Julklappar till morfar
Julklappar till mormor

 
Festtips på några stora språk.
FiraFest Barnkalas
Barnkalas utomhus med tips från Barnkalasbus.
Fertige Schatzsuchen für Kinder
Tipps und Ideen zu Schatzsuchen
Gratis Einladungskarten
Kindergeburtstag - Tipps und Ideen für alle Alter
 
Grapevine. Suomi
Goodies Lapsille
 
 
Länktips
© www.tillminabarnbarn.se
| Mirago Media AB

65-års present? Vad ger man till någon som fyller pensionär? vad är en bra 65-årspresent?

Är det dags nu? Nära och kära har kommit till åren och du har nu ett antal personer i din omgivning som snart fyller 60 eller 65 år.

Det är int helt enkelt att komma på en bra 65-årspresent, både till föräldrar, vänner eller kanske till en kollega som går i pension. Den stora kullen som är födda på 40-talet är nu redo att gå i pension och fyller 60, 65 och 70 år - födelsedagar värda att fira lite extra. Många i den här generationen har haft ett väldigt innehållsrikt liv både när det gäller upplevelser och även rent materiellt. Vad ger man då till en farmor, farfar, mormor eller morfar som fyller jämt? Att ge bort mer prylar i 65-års present brukar kanske inte vara det som uppskattas mest då de flesta i denna ålder redan tycker att de har tillräckligt med saker.

Det är då bättre att ge bort en upplevelse eller ett fint minne i 65-års present. Men kanske har de redan fyllt huset med foton på barnbarnen och kanske passar det inte med en fysisk aktivitet och kanske har mamma redan varit på spa tillräckligt många gånger.

Men att hitta en bra och helt unik present till en 65 åring är enklare än man tror!

Visst är de trevligt om du kan ta ut dem på en upplevelse eller äta middag med födelsdagsbarnet men visst hade det varit fint om du hittar en 65 års present som varar länge kanske ett helt år?

Alla kan skriva en bok om sitt liv med hjälp av Tillminabarnbarn.se Även den 65 åring du tänker på när du läster detta. Med hjälp av mallar, inspirerande frågor, en bokstruktur och bildarkiv så kan vem som helst få ihop en bok om sitt liv.


TILLMINABARNBARN.SE är en enkel och användarvänlig sajt med sidor indelande i kapitel och mallar med frågor som ger inspiration på varje sida. Verktyget ger ramarna, idéerna och formatet - användaren gör boken till sin med texter och bilder. Resultatet blir inte bara en fin sajt att bjuda in läsare till utan också en färdig bok - i bokformat med fin grafik - att skriva ut själv eller få utskriven och inbunden.

TILLMINABARNBARN.SE riktar sig till senioren som vill göra boken om sitt liv. Produkten är omfattande med 120 sidor i 16 kapitel att välja bland, om allt från familj och släkt till värderingar, minnesvärda resor, favoritböcker och hur man kommer ihåg stora världshändelser. Med TILLMINABARNBARN.SE får man tillfälle att göra en tidsresa i det egna livet och dessutom skapa en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!

Som 65-års present ger man bort TILLMINABARNBARN.SE i en exklusiv, handgjord presentbox. I asken finns information om produkten och ett värdebevis som ger tillgång till ett komplett konto på TILLMINABARNBARN.SE för mottagaren att kunna skapa boken om sitt liv!

Ger man bort TILLMINABARNBARN.SE i 65-års present ger man helt enkelt bort ett kul och kreativt projekt. Man ger också bort omtanke och intresse, ger man TILLMINABARNBARN.SE till pappa i 65 års present säger man "Din historia intresserar mig!" En helt unik och rolig present - ett projekt att genomföra och en minnesskatt att bevara!

Många som använder TILLMINABARNBARN.SE menar att projektet - att göra en tidsresa i det egna livet och återuppleva händelser från förr - kanske är ännu roligare än slutresultatet man skapar. TILLMINABARNBARN.SE ger massvis med frågor och inspiration som gör att man får tillfälle att minnas fler och fler roliga detaljer ju mer man skriver om sin barndom, uppväxt, ungdomsår osv. Man kommer ihåg gamla vänner och en del letar till och med rätt på gamla vänner som man har tappat kontakten med.

TILLMINABARNBARN.SE är en perfekt 65-års present till den som går i pension. Livet förändras ganska drastiskt när man slutar jobba och ett ordentligt projekt att ta tag i och få tillfälle att på ett kul sätt summera lite av sitt liv så långt kan vara ett sätt att hantera förändringen.

Slutresultatet blir ju också en fantastisk minnesskatt att bevara. Allt fler skaffar barn lite senare i livet och då kanske det vara ett utmärkt sätt att bevara släkthistorier och roliga annekdoter till barnbarn som kanske är för unga för att lyssna just nu.

Ge bort TILLMINABARNBARN.SE i 65-års present och ge bort omtanke och intresse och ett kul projekt istället för ytterligare en pryl...!

Vad är en bra 65-års present?
Ge bort en riktigt bra 65-års present
Vad är det i 65-års presenten?

Idéer till andra bra 65-års presenter:

- Fotocollage på familjen eller från arbetsplatsen vid pensionering.
- En upplevelse som passar mottagarens intressen - en spaupplevelse, en whiskyprovning eller en kajakpaddling.
- En get till en fattig familj eller ett träd som planteras.
- En egenhändigt gjord skattjakt i stan som leder till favoritrestaurangen där man håller en liten överraskningsfest.

TIPS!
Snart dags för midsommar. Har du koll på sångerna och ringlekarna eller behöver du läsa igenom dem en gång till? Här finns allt om midsommar.

 65 års present
Beställ TillMinaBarnbarns exklusiva presentask med konto och med eller utan ett exemplar av den färdiga boken utskriven och inbunden - Läs mer här>>

60-årsfest
Fira 60! Tipspromenad / quiz till 60-årsfesten
Dags att fira 60!? Både på en större fest och en mindre tillställning kan det passa bra med en riktigt fyndig tipspromenad eller ett quiz på dagens tema - talet 60! Fyndigt, roligt och underhållande med varierade frågor om många olika ämnen. 149 kr.
70-årsfest
Fira 70! Tipspromenad / quiz till 70-årsfesten
På den större festen kan det vara kul med en aktivitet som dessutom visar gästerna omgivningarna. Vår tipspromenad till 70-års festen innehåller 15 riktigt fyndiga frågor om varierande ämnen men som alla handlar om talet 70! Kan också göras som frågesport. 149 kr.
Vi är bäst på fest! Grapevine.nu har hundratals roliga festaktiviteter för barn och vuxna, för varje tillfälle!
  • Betala säkert och enkel med kort eller mot faktura
  • Omedelbar leverans av fil med e-mail
  • Aktiviteten är helt klar - du får allt du behöver och skriver själv ut
  • Kräver inga förberedelser
  • Med vår hjälp anordnar du en proffsig festaktivitet, med fyndigt innehåll, i fin design
  • Ett pris, oavsett antal deltagare
  • Sätter guldkant på varje tillfälle! Tex Barnkalas


  • 60-års present? | 65-års present? | Presenttips för en pensionär | Fars dags present