Kickoffidéer och lekar
Här hittar du ideer till kickoff med jobbet. Bra teambuildinglekar.
Skattjakt för barn>
Allt om skattjakter till barnkalas och andra evenemang. Stort urval av skattjakter på olika teman, språk och med och utan mobiltelefonen.
Fira Fest
Snart dags för fest? Fyll på med idéer och uppslag med allt från inbjudningar, festmat att bjuda på och lekar för dina gäster.
LOGGA IN PÅ TILL MINA BARNBARN>>

Om Tillminabarnbarn.se:
Se en demofilm som på några minuter visar hur Tillminabarnbarn ser ut och fungerar här>>


Vanliga frågor
Om Tillminabarnbarn
 

Inspiration: Du och världen - kommer du ihåg det här?

Ditt 20-tal
Ditt 30-tal
Ditt 40-tal
Ditt 50-tal
Ditt 60-tal
Ditt 70-tal
Ditt 80-tal
Ditt 90-tal
Ditt 00-tal
Solceller hur förändrar det elräkningen? Solkollen vet.

Hur ordnar man det roligaste barnkalaset för barnbarnen?
Roligaste barnkalaset
 
 
 
 

Barnkalas utomhus med tips från Barnkalasbus.
 
Tipps und Ideen zu Schatzsuchen
 
 
Grapevine. Suomi
Grapevine auf Deutsch
Grapevine Norge
Grapevine English
Goodies till barnen
Goodies Lapsille
 
 
 
© www.tillminabarnbarn.se
| Mirago Media AB

Vad är en bra 60 års present? Vad ger man till någon som fyller 60 år?

Det är en knepig fråga, både till föräldrar, vänner eller kanske till en kollega som går i pension. Den stora kullen som är födda på 40-talet är nu redo att gå i pension och fyller 60, 65 och 70 år - födelsedagar värda att fira lite extra. Många i den här generationen har haft ett väldigt innehållsrikt liv både när det gäller upplevelser och även rent materiellt. Vad ger man då till en farmor, farfar, mormor eller morfar som fyller jämt? Att ge bort mer prylar i 60 års present brukar kanske inte vara det som uppskattas mest då de flesta i denna ålder redan tycker att de har tillräckligt med saker.

Det är då bättre att ge bort en upplevelse eller ett fint minne i 60års present. Men kanske har de redan fyllt huset med foton på barnbarnen och kanske passar det inte med en fysisk aktivitet och kanske har mamma redan varit på spa tillräckligt många gånger.

Men att hitta en bra och helt unik 60 års present är enklare än man tror!

TILLMINABARNBARN.SE riktar sig till senioren som vill göra boken om sitt liv. Produkten är omfattande med 120 sidor i 16 kapitel att välja bland, om allt från familj och släkt till värderingar, minnesvärda resor, favoritböcker och hur man kommer ihåg stora världshändelser. Med TILLMINABARNBARN.SE får man tillfälle att göra en tidsresa i det egna livet och dessutom skapa en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!

TILLMINABARNBARN.SE är en enkel och användarvänlig sajt med sidor indelande i kapitel och mallar med frågor som ger inspiration på varje sida. Verktyget ger ramarna, idéerna och formatet - användaren gör boken till sin med texter och bilder. Resultatet blir inte bara en fin sajt att bjuda in läsare till utan också en färdig bok - i bokformat med fin grafik - att skriva ut själv eller få utskriven och inbunden.

Som 60 års present ger man bort TILLMINABARNBARN.SE i en exklusiv, handgjord presentbox. I asken finns information om produkten och ett värdebevis som ger tillgång till ett komplett konto på TILLMINABARNBARN.SE för mottagaren att kunna skapa boken om sitt liv!

Ger man bort TILLMINABARNBARN.SE i 60 års present ger man helt enkelt bort ett kul och kreativt projekt. Man ger också bort omtanke och intresse, ger man TILLMINABARNBARN.SE till mamma i 60-års present säger man "Din historia intresserar mig!" En helt unik och rolig present - ett projekt att genomföra och en minnesskatt att bevara! Till en 60-år fest hör ju även festlekar. Kanske vill du dra igång en rolig festlek på 60 årsfesten? Här hittar du allt om festlekar.

Många som använder TILLMINABARNBARN.SE menar att projektet - att göra en tidsresa i det egna livet och återuppleva händelser från förr är kanske ännu roligare än slutresultatet man skapar. TILLMINABARNBARN.SE ger massvis med frågor och inspiration som gör att man får tillfälle att minnas fler och fler roliga detaljer ju mer man skriver om sin barndom, uppväxt, ungdomsår osv.

Slutresultatet blir ju också en fantastisk minnesskatt att bevara. Allt fler skaffar barn lite senare i livet och då kanske det vara ett utmärkt sätt att bevara släkthistorier och roliga annekdoter till barnbarn som kanske är för unga för att lyssna just nu.

TILLMINABARNBARN.SE är en perfekt 60 års present till den som går i pension. Livet förändras ganska drastiskt när man slutar jobba och ett ordentligt projekt att ta tag i och få tillfälle att på ett kul sätt summera lite av sitt liv så långt kan vara ett sätt att hantera förändringen.

Ge bort TILLMINABARNBARN.SE i 60 års present och ge bort omtanke och intresse och ett kul projekt istället för ytterligare en pryl...!

Tänk på!
TILLMINABARNBARN.SE är också en utmärkt
Fars dags present eller Mors dags present. På denna mammas eller pappas egen dag passar det utmärkt att ge bort lite omtanke och intresse i form av en presentask med ett eget Tillminabarnbarn-konto!

Ge bort en riktigt bra 60-års present
Vad är en bra 60-års present?
Vad är det i 60-års presenten?
Idéer till andra bra 60 års presenter:
- En get till en fattig familj eller ett träd som planteras
- En upplevelse som passar mottagarens intressen - en spaupplevelse, en whiskyprovning eller en kajakpaddling
- Fotocollage på familjen eller från arbetsplatsen vid pensionering
- En egenhändigt gjord skattjakt i stan som leder till favoritrestaurangen där man håller en liten överraskningsfest

 

65-års present? | Presenttips för en pensionär | Present till pensionär | Fars dags present