BESTÄLL NYTT KONTO PÅ TILL MINA BARNBARN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP TILL MINA BARNBARN I PRESENTASK>>
Ge bort Till Mina Barnbarn i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ TILL MINA BARNBARN>>

Om Tillminabarnbarn.se:
Se en demofilm som på några minuter visar hur Tillminabarnbarn ser ut och fungerar här>>


Vanliga frågor
Om Tillminabarnbarn
Sagt om Tillminabarnbarn

Inspiration: Du och världen - kommer du ihåg det här?

Ditt 20-tal
Ditt 30-tal
Ditt 40-tal
Ditt 50-tal
Ditt 60-tal
Ditt 70-tal
Ditt 80-tal
Ditt 90-tal
Ditt 00-tal
Sommarnostalgi!
Denna underbara årstid framkallar onekligen barndomens minnen hos många, för visst var väl somrarna alltid soliga, varma, och fulla av upptåg och lek när man var barn?
Läs lite sommarnostalgi från 50-, 60-, 70- och 80-talet här>>
Hur många länder har du besökt?
Räkna här>>

Fler tips!
Skriva memoarer
Julklappar till farfar
Julklappar till morfar
Julklappar till mormor

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Mittar.se
Gör en egen årsbok!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Presenttips til den som väntar eller just fått bebis!
Bebisboken.se
Finaste minnesboken om bebisens första år!
Min babybok
Bebisboken på norska
Din babybog
Bebisboken på danska
Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska
Lapsenlapsilleni
Grapevine. Suomi
Grapevine auf Deutsch
Grapevine Norge
Grapevine UK
Goodies till barnen
Goodies Lapsille
65-vuotis lahja
Työtoverin läksiäiset
Hur ordnar man det roligaste barnkalaset för barnbarnen?
Roligaste barnkalaset
© www.tillminabarnbarn.se
| Mirago Media AB

Vad är en bra 60 års present? Vad ger man till någon som fyller 60 år?

Det är en knepig fråga, både till föräldrar, vänner eller kanske till en kollega som går i pension. Den stora kullen som är födda på 40-talet är nu redo att gå i pension och fyller 60, 65 och 70 år - födelsedagar värda att fira lite extra. Många i den här generationen har haft ett väldigt innehållsrikt liv både när det gäller upplevelser och även rent materiellt. Vad ger man då till en farmor, farfar, mormor eller morfar som fyller jämt? Att ge bort mer prylar i 60 års present brukar kanske inte vara det som uppskattas mest då de flesta i denna ålder redan tycker att de har tillräckligt med saker.

Det är då bättre att ge bort en upplevelse eller ett fint minne i 60års present. Men kanske har de redan fyllt huset med foton på barnbarnen och kanske passar det inte med en fysisk aktivitet och kanske har mamma redan varit på spa tillräckligt många gånger.

Men att hitta en bra och helt unik 60 års present är enklare än man tror!

TILLMINABARNBARN.SE riktar sig till senioren som vill göra boken om sitt liv. Produkten är omfattande med 120 sidor i 16 kapitel att välja bland, om allt från familj och släkt till värderingar, minnesvärda resor, favoritböcker och hur man kommer ihåg stora världshändelser. Med TILLMINABARNBARN.SE får man tillfälle att göra en tidsresa i det egna livet och dessutom skapa en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!

TILLMINABARNBARN.SE är en enkel och användarvänlig sajt med sidor indelande i kapitel och mallar med frågor som ger inspiration på varje sida. Verktyget ger ramarna, idéerna och formatet - användaren gör boken till sin med texter och bilder. Resultatet blir inte bara en fin sajt att bjuda in läsare till utan också en färdig bok - i bokformat med fin grafik - att skriva ut själv eller få utskriven och inbunden.

Som 60 års present ger man bort TILLMINABARNBARN.SE i en exklusiv, handgjord presentbox. I asken finns information om produkten och ett värdebevis som ger tillgång till ett komplett konto på TILLMINABARNBARN.SE för mottagaren att kunna skapa boken om sitt liv!

Ger man bort TILLMINABARNBARN.SE i 60 års present ger man helt enkelt bort ett kul och kreativt projekt. Man ger också bort omtanke och intresse, ger man TILLMINABARNBARN.SE till mamma i 60-års present säger man "Din historia intresserar mig!" En helt unik och rolig present - ett projekt att genomföra och en minnesskatt att bevara!

Många som använder TILLMINABARNBARN.SE menar att projektet - att göra en tidsresa i det egna livet och återuppleva händelser från förr är kanske ännu roligare än slutresultatet man skapar. TILLMINABARNBARN.SE ger massvis med frågor och inspiration som gör att man får tillfälle att minnas fler och fler roliga detaljer ju mer man skriver om sin barndom, uppväxt, ungdomsår osv.

Slutresultatet blir ju också en fantastisk minnesskatt att bevara. Allt fler skaffar barn lite senare i livet och då kanske det vara ett utmärkt sätt att bevara släkthistorier och roliga annekdoter till barnbarn som kanske är för unga för att lyssna just nu.

TILLMINABARNBARN.SE är en perfekt 60 års present till den som går i pension. Livet förändras ganska drastiskt när man slutar jobba och ett ordentligt projekt att ta tag i och få tillfälle att på ett kul sätt summera lite av sitt liv så långt kan vara ett sätt att hantera förändringen.

Ge bort TILLMINABARNBARN.SE i 60 års present och ge bort omtanke och intresse och ett kul projekt istället för ytterligare en pryl...!

Tänk på!
TILLMINABARNBARN.SE är också en utmärkt
Fars dags present eller Mors dags present. På denna mammas eller pappas egen dag passar det utmärkt att ge bort lite omtanke och intresse i form av en presentask med ett eget Tillminabarnbarn-konto!

Ge bort en riktigt bra 60-års present
Vad är en bra 60-års present?
Vad är det i 60-års presenten?
Idéer till andra bra 60 års presenter:
- En get till en fattig familj eller ett träd som planteras
- En upplevelse som passar mottagarens intressen - en spaupplevelse, en whiskyprovning eller en kajakpaddling
- Fotocollage på familjen eller från arbetsplatsen vid pensionering
- En egenhändigt gjord skattjakt i stan som leder till favoritrestaurangen där man håller en liten överraskningsfest

Bästa 60 års presenten
Beställ Till Mina barn barns exklusiva presentask med konto och med eller utan ett exemplar av den färdiga boken utskriven och inbunden - Läs mer här>>

 

60-årsfest
Fira 60! Tipspromenad / quiz till 60-årsfesten
Dags att fira 60!? Både på en större fest och en mindre tillställning kan det passa bra med en riktigt fyndig tipspromenad eller ett quiz på dagens tema - talet 60! Fyndigt, roligt och underhållande med varierade frågor om många olika ämnen. 149 kr.
70-årsfest
Fira 70! Tipspromenad / quiz till 70-årsfesten
På den större festen kan det vara kul med en aktivitet som dessutom visar gästerna omgivningarna. Vår tipspromenad till 70-års festen innehåller 15 riktigt fyndiga frågor om varierande ämnen men som alla handlar om talet 70! Kan också göras som frågesport. 149 kr.
Vi är bäst på fest! Grapevine.nu har hundratals roliga festaktiviteter för barn och vuxna, för varje tillfälle!
 • Betala säkert och enkel med kort eller mot faktura
 • Omedelbar leverans av fil med e-mail
 • Aktiviteten är helt klar - du får allt du behöver och skriver själv ut
 • Kräver inga förberedelser
 • Med vår hjälp anordnar du en proffsig festaktivitet, med fyndigt innehåll, i fin design
 • Ett pris, oavsett antal deltagare
 • Sätter guldkant på varje tillfälle och speciellt barnkalas.
 • Mordmysterium: Mord vid Midsommar

  Tycker du om engelska "mysdeckare"? Då ska du bjuda dina gäster på en mordgåta i samma anda! Följ med och fira Midsommar på familjen Pamps sommarnöje. Här finns spöken som visar sig i den ljusa sommarnatten, intriger, kärlek, svek och inte minst - ett mystiskt mord begås! Vem är mördaren?
  Läs mer och beställ mordmysteriet>>
  Poängjakt till grillfesten

  Krydda grillfesten med en superrolig poängjakt med tema grill! Låt gästerna anta 10 kluriga och roliga utmaningar medan du sköter grillen. Kunskaper, logik, klurighet och fantasi sätts på prov - liksom smaklökarna! Du får nästan allt som behövs, enkelt att fixa - superkul för dina gäster!
  Läs mer och beställ poängjakten>>
  Skattjakt för barnen UTOMHUS
  En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt för att roa de yngre gästerna på en fest.
  Beställ skattjakten här>>
  Musikquiz: Sommarhits
  Ingenting skapar så mycket känsla som musik! Maxa sommarkänslan med detta härliga musikquiz laddat med 34 älskade och uttjatade sommarhits och fyndiga, somriga följdfrågor. Perfekt till grillfesten! Du får spellista och följdfrågor; allt färdigt att använda omedelbums.
  Beställ musikquizet här>
  Tipspromenad tema Sommar, sommar, sommar
  En tipsrunda som passar utmärkt till sommarens alla fester, från sommarbröllopet till grillfesten. En tipspromenad som smakar päronsplit och ljuder av Tomas Ledin - och ger garanterad sommarkänsla! Du får 22 färdiga frågor, bara att sätta upp och aktiviteten till festen är fixad!
  Beställ och ladda ner tipspromenaden>>
  Fira jämt! Tipspromenad / quiz till födelsedagen
  Förgyll födelsedagsfirandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet för dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! Frågorna är varierande, kul och riktigt fyndiga!
  Fira 30 >> Fira 60>>
  Fira 40 >> Fira 70>>
  Fira 50 >>  
  Skriv ut Midsommarens ringlekar och sånger>>
  10 roliga på-vägen-lekar>>
  Allt om Midsommar + sångblad till Midsommarfirandet>>
  Så leker man de klassiska utomhuslekarna>>
  Båtspråk för barn och vuxna>>

  65-års present? | Presenttips för en pensionär | Present till pensionär | Fars dags present